Onze geschiedenis

DN Furniture is opgericht in het jaar 1999. De producten van DN zijn een combinatie van geïmporteerde en in China gemaakte componenten om ervoor te zorgen dat we voorop blijven lopen in technologie tegen een concurrerende prijs.

Onze fabriek

DN was gespecialiseerd in het produceren van buitenmeubilair zoals picknicktafels en -stoelen, tuintafels en -stoelen, kindertafels en -stoelen, enz. Alle producten 100% vervaardigd in DN, van marktonderzoek, ideeën genereren, ontwerpverfijning, gereedschapsfasen tot de productie van de eindproducten. Meer dan 90% omzet komt uit overzeese markten, zoals Japan, Europa, de VS, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika, India, enzovoort.

DN concentreert zich altijd op de kwaliteit en de kwaliteit ervan wordt internationaal goed erkend. DN streeft naar continue productie en kwaliteitsverbetering om te voldoen aan de eisen van klanten op het gebied van ontwerp, kwaliteit en prijsstelling. DN houdt zich ook aan strikte inkooprichtlijnen voor het waarborgen van normen op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en bescherming van de gezondheid.

Ons product

Onze producten omvatten het volgende:

1.Buiten tafel en stoelen
2.Folding tafel en stoelen
3.Kinderen tafel en stoelen
4. Picknicktafel en stoelen
5.Opbergvak
6. Parasol basis
7.Pallet

Product applicatie

De meeste van onze producten kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Als u gaat kamperen of picknicken, kunnen onze tafel en stoelen de beste keuze zijn. Lichtgewicht, gemakkelijk opvouwbaar en kan in de kofferbak van de auto worden geplaatst. Als u het product thuis gebruikt, is het perfect voor een klein appartement om ruimte te besparen.

Ons certificaat

未命名_副本_副本

We hebben altijd het gevoel dat al het succes van ons bedrijf rechtstreeks verband houdt met de kwaliteit van de producten die we aanbieden. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten zoals vastgelegd in ISO9001: 2008-norm, BSCI-richtlijnen en ons strenge kwaliteitscontrolesysteem.

ISO 2020 中文.jpgISO- DN.jpg

11(001).jpg

Productieapparatuur

We hebben drie hoofdtechnologieën:

-plastic injectie

-blo m vormen

-luchtinjectie

De totale machine is ongeveer 80 stuks.

Trouwens, we hebben ons eigen QC-lab en we zullen het testen doen voordat we de producten op de markt brengen.

Productie markt

Onze belangrijkste markt is overzeese markt. Het percentage van elk gebied is ongeveer:
Azië: 35%
Europa: 35%
Australië: 10%
Afrika: 10%
Anderen: 10%

Waarom voor ons kiezen

We zijn gepassioneerd over ons werk. Uw succes is ons succes. We willen dat uw bedrijf gedijt en bloeit en ons doel is om u te helpen uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen. het is absoluut noodzakelijk dat het algehele ontwerp correct is geconceptualiseerd en professioneel wordt gepresenteerd om het beste voor u te vertegenwoordigen.

Ons primaire doel is om u te helpen de doelen te bereiken die u voor uw organisatie hebt gesteld, zodat deze uw missie blijft bevorderen. Naarmate uw behoeften evolueren, helpen we u graag bij het evalueren van die behoeften en bieden we u de services om die doelen ook te bereiken.

Al meer dan 19 jaar zijn we ondergedompeld in het ontwerp en de productontwikkeling. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 100 producten gemaakt en leren we voortdurend onze vaardigheden. Technologie verandert. Het is onze taak, om er bovenop te blijven. We willen ons talent en passie voor wat we met de wereld doen delen.