Kindvriendelijke tafel voor kinderen

- Apr 09, 2018-

Kindvriendelijke tafel voor kinderen

Kinderen moeten de baas zijn over de omgeving. In veel kleuterscholen is er echter een fenomeen dat de materialen niet worden gezien door jonge kinderen, of er zijn veel lerarenwerken, weinig kinderwerken, veel decoraties, minder opleiding, meer onafhankelijkheid, minder verbinding en veel resultaten. Minder, meer materialen, minder lagen, meer statische, minder dynamische en andere problemen. Veel leerkrachten creëren vaak nieuwe uitdagingen voor het milieu, maken zich zorgen over hoe ze de omgeving kunnen versieren, maken zich zorgen over jonge kinderen die niet opletten of niet houden, en voelen zich slecht over het veranderen en opzetten van een goede omgeving ...

Kleine klasse brengt ware context naar voren

Driedimensionale muuromgeving - we proberen muurdecoraties organisch te mengen met de grond, tafels en stoelen om het spel levendiger te maken. Bijvoorbeeld, in het Happy Caterpillar-themaspel combineert de leraar de interactieve wandspellen met schroeven, gespen enz. En sportspellen op de grond, gebruikt hij het bureau om te boren en te klimmen, gebruikt hij de stoelen om het hout in balans te brengen, gebruikt hij banden om te oefenen springt en pakt vervolgens fruit. Terugkerend naar de gezellige hut, wordt een uitgebreide driedimensionale sportspelzone gevormd, die grote spieren, kleine spierbewegingen en cognitieve vermogens integreert. De kinderen hebben plezier en de vele educatieve doelen dringen natuurlijk door.

Middenklasse belicht operationele ervaring

De levenservaringen van middelbare schoolkinderen worden geleidelijk aan verrijkt, ze stellen graag vragen, en ze houden ervan om dingen te ervaren door middel van operatie-ervaring, om intuïtieve ervaring op te doen. Voor het concrete beeld van de denkwijze van kinderen in de middenklasse is cognitie afhankelijk van de interactie en perceptie met echte materialen, en educatieve activiteiten kunnen ervaring belichten.

Rond de probleemlijn van onderzoek, met de steun van leraren, kunnen kinderen actief interacteren met een grote hoeveelheid activiteitenmateriaal.

Grote klasse benadrukt samenwerking en onderzoek

Kinderen in grote klassen werken graag samen en zijn bereid om te verkennen. Leraren kunnen de groepsplanning van de kinderen, regionale rekrutering, continue observatie en registratie rond het probleemnetwerk ondersteunen en actief, continu en gemeenschappelijk onderzoekgedrag bereiken om de nieuwsgierigheid en onderzoekswens van de kinderen te bevredigen. Docenten kunnen coöperatief onderzoeksvaardigheden onder de aandacht brengen. We hebben bijvoorbeeld in het thema 'Bladeren' een verkenningsomgeving gemaakt voor 'hoe verse bladeren te behouden'. De muur is het verkenningsverslag van jonge kinderen. Onder de hoek bevindt zich het experimentele veld. Het jonge kind registreert het experimentele proces en de experimentele resultaten en sorteert de conclusies.

Leraren moeten aandacht schenken aan begeleiding en samenwerking in de spelomgeving en proberen klassenthema's en de interesses van kinderen te combineren om een op klassen gebaseerde coöperatieve spelkamer te ontwikkelen. De studio van Kiki maakt Kiki bijvoorbeeld tot hoofdrolspeler in de speelkamer; het kleine houtbewerkingshuis is de hoofdpositie van het jongensspel; de creatieve ruimte van de afdeling trekt veel creatieve en creatieve kinderen aan om te blijven hangen; the tube theme hall, children We gebruiken verkennende creatieve games met tubes van verschillende lengtes, diktes en harde en zachte tubes om de kwaliteiten en het gebruik van verschillende tubes te voelen. 1.jpg