Hoge kwaliteit kindertafel

- Apr 12, 2018-

Hoogwaardige kindertafel

Hangzhou, 16 maart 2018 - In het jaar 315 ontving Hangzhou Hutong Science & Technology Co., Ltd. de titel 'Nationale kwaliteitsleider in de leertafelindustrie', toegekend door de China Quality Inspection Association in 2018. Sinds de introductie , het heeft zich gericht op kwaliteit en is een goed product dat de test van consumenten kan doorstaan.

Kwaliteit en service: het gevoel van verantwoordelijkheid en missie van kinderen beschermen

Kwaliteit weerspiegelt de veelomvattende sterkte van een bedrijf en weerspiegelt de kerncompetitiviteit van bedrijven en industrieën. Productkwaliteit is de fundamentele sociale verantwoordelijkheid die het bedrijf moet uitvoeren. Servicekwaliteit is een uitbreiding van de productkwaliteit. Het waarborgen van de integriteit van product- en servicekwaliteit is de sleutel tot veiligheidsproductie en consumentenvertrouwen en het is ook een belangrijke garantie voor de ontwikkeling van ondernemingen.

Hoogwaardige studie tafels en stoelen · Ik kies voor verpleegkundigen

In 2008 hebben de verpleegkundigen het voortouw genomen bij het lanceren van de gemakkelijk te tillen, kantelen en functioneren multifunctionele gezondheidstafels en -stoelen in China. Het ergonomische ontwerpconcept was perfect geïntegreerd in de onderzoekstafels en stoelen om het probleem op te lossen dat de hoogte van kinderen constant veranderde terwijl hun hoogte constant was. tegenspraak. In de afgelopen tien jaar zijn de producten continu geoptimaliseerd en geïnnoveerd en heeft het aantal octrooien dat is aangevraagd voor autorisatie, bereikt 69; meer wordt bekroond met de "China (kinderproducten) leider merk", "China (leertafel) innovatief merk", "de kwaliteit van de nationale studie tafel-industrie Toonaangevende bedrijven," high-tech bedrijven, "en" 2017 provincie Zhejiang meubelindustrie kwaliteit en normen aandacht award vier-sterren onderneming "en vele andere eretitels.

De schoolbanksector is al tien jaar toonaangevend in de industrie. De verpleegsters bestrijken meer dan 300 steden in het hele land en 1200+ winkels.

Tegenwoordig openen de tafels en stoelen voor verpleegkundigen voor de gezondheid van kinderen meer dan 1.200+ speciaalzaken in meer dan 300 steden in het hele land, en het totale aantal winkels en winstgevendheid leidt de sector. In 2018 vestigde Tongtong elk kind dat schoolkinderen was stevig met de oorspronkelijke bedoeling en missie om een tafel en een stoel te passen. Het wil de beste studietafel en -stoel ter wereld zijn, voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen en stelt strenge kwaliteitseisen aan het aanbod. Bedrijfsselectie, grondstofacceptatie, inspectie van het productieproces, verbetering van de naverkoopdienst en een complete set kwaliteitsbeheersystemen om de productkwaliteit te waarborgen.

Kwaliteitsleider, hoogwaardige kinderopvang

Goede kwaliteit werpt een goed merk. Deze keer won het verpleegkundig kind de titel van 'Nationale leider in de kwaliteit van de leertafelindustrie'. Het is niet alleen een eer voor Shendian, maar ook een verantwoordelijkheid van de kinderopvangtechnologie voor de samenleving. Het is ook de China Quality Inspection Association en de overgrote meerderheid van consumenten vertrouwen en ondersteuning voor kinderopvang technologie. Het bedrijf zal doorgaan met het verhogen van productonderzoek en ontwikkeling en innovatie, het creëren van veiliger, groenere en gezondere studeertafels en -stoelen, zodat elk kind in de schoolleeftijd beschikt over een set gezonde studeertafels en stoelen, dit is onze wens, het is onze missie.

6.jpg